• pabrik

    produk parusahaan anu loba dipaké dina jalan aspal warna, beton warna jalan permeabel, flooring, cet, Kotak floor, mangsi, cet, keramik, kertas warna jeung industri lianna. Aya ampir 30 variétas tina oksida beureum beusi, beusi oksida konéng, biru komposit, lanté héjo, oksida beusi hideung, coklat oksida beusi, peach hipu, jeung saterusna.

  • kualitas

    parusahaan boga ampir 30 taun sajarah dina produksi pigmén oksida beusi jeung pangalaman produksi euyeub tur kamampuhan panalungtikan. The pigmén warna jalan aspal adopts téhnologi produksi canggih jeung alat produksi, perenah ilmiah sarta standardized, sarta tingkat sakabéh anu di posisi anjog dina industri domestik. Ieu mangrupakeun perusahaan démo industri oksida beusi Cina urang.

  • pamikiran leuwih

    parusahaan ngabogaan tim sanggup tur canggih produksi jeung ngolah parabot, téhnologi produksi dewasa sarta jasa saatos-jualan sampurna. Indikator teknis produk na geus ngahontal sarta ngaleuwihan nu standar nasional, sarta nu dijual ogé sakuliah nagara jeung nu narima ogé ku pamaké.

TENTANG KAMI

ngungudag kualitas pangalusna

Henan Huamei Chengde pigmén Co., Ltd. utamana ngahasilkeun pigmén beusi oksida nu sipatna loba dipaké di jalan warna aspal, warna jalan beton permeabel, flooring, cét, Kotak floor, inks, cét, keramik, kertas warna jeung industri lianna. Aya ampir 30 variétas tina beureum, konéng, biru, héjo, hideung, coklat, wungu, oranyeu, kulawu, peach hipu, jeung saterusna. Kusabab ngadegna anak, parusahaan geus ngadegkeun hiji inspeksi lengkep sampel sarta sampel, prosedur ingetan sample, kontrol éféktif analisis sampel sarta tracking produk kiriman luyu ketat ku sistem manajemen kualitas internasional ISO9001 jeung standar sistem manajemen lingkungan internasional ISO14001. Ieu bisa Nyadiakeun anjeun kalayan produk pigmén kualitas stabil sarta luhur.

produk