• prodhues

    Produktet e kompanisë janë përdorur gjerësisht në rrugë të asfaltuara me ngjyra, ngjyrë konkrete rrugët depërtueshëm, parket, bojë, dysheme me pllaka, ngjyrë, bojë, qeramika, letër me ngjyra dhe industri të tjera. Ka gati 30 lloje të oksid hekuri të kuq, oksid hekuri të verdhë, blu përbërë, kati jeshile, oksid hekuri i zi, oksid hekuri kafe, pjeshkë delikate, dhe kështu me radhë.

  • cilësi

    Kompania ka gati 30 vjet të historisë në prodhimin e pigmenteve oksid hekuri dhe përvojë të pasur të prodhimit dhe aftësive kërkimore. Pigment ngjyrë trotuar miraton teknologji të përparuara të prodhimit dhe pajisjet e prodhimit, faqosje shkencor dhe të standardizuar, dhe niveli i përgjithshëm është në pozitën udhëheqëse në industrinë vendase. Kjo është një ndërmarrje demonstrim i industrisë oksid hekuri të Kinës.

  • më shumë menduarit

    Kompania ka një ekip të aftë dhe të prodhimit dhe të përpunimit të avancuar dhe pajisjet, teknologjinë e pjekur e prodhimit dhe të përsosur pas shitjes shërbimi. Treguesit teknike të produkteve të saj kanë arritur dhe tejkaluar standardet kombëtare, dhe janë shitur mirë në të gjithë vendin dhe janë pranuar mirë nga përdoruesit.

RRETH NESH

ndjekja e cilësisë më të mirë

Henan Huamei Chengde Pigment Co, Ltd kryesisht prodhon hekuri pigmente oksid, ato janë përdorur gjerësisht në rrugë të asfaltuara ngjyrë, ngjyrë rrugëve konkrete depërtueshëm, parket, ngjyra, dysheme me pllaka, ngjyrat, ngjyra, qeramika, letër me ngjyra dhe industri të tjera. Ka gati 30 varietetet e kuqe, të verdhë, blu, jeshile, e zezë, kafe, vjollcë, portokalli, gri, bukuroshe delikate, dhe kështu me radhë. Që nga themelimi i saj, kompania ka krijuar një inspektim të plotë mostër dhe marrjen e mostrave, procedurat e mbajtjes mostër, kontrollin efektiv të analizës së mostrës dhe ndjekja e dërgesës produkt në përputhje të plotë me ISO9001 sistemit ndërkombëtar të menaxhimit të cilësisë dhe ISO14001 standardeve ndërkombëtare të sistemit të menaxhimit të mjedisit. Këto mund t'ju ofrojë produkte të qëndrueshme dhe të lartë të cilësisë pigment.

PRODUKTET