• Производител

    Производите на компанијата се користат во боја асфалтни патишта, обоени бетон порозни патишта, тротоарите, бои, подни плочки, мастило, бои, керамика, хартија во боја и други индустрии. Постојат околу 30 видови на железен оксид црвена, жолта железен оксид, композитни сина, зелена кат, железен оксид црна, железо оксид кафеава, нежна праска, и така натаму.

  • Квалитет

    Компанијата има речиси 30 години историја во производство на железо оксид пигменти и богата продукција искуство и истражувачки способности. пигмент боја тротоарот донесува напредна технологија на производство и производство на опрема, научни и стандардизирани распоред, и на целокупното ниво е во водечка позиција во домашната индустрија. Тоа е демонстрација претпријатие на железо Кина индустрија оксид.

  • повеќе размислување

    Компанијата има способен тим и напредни производство и обработка на опрема, зрела технологија на производство и внимателен услуга по продажбата. Технички показатели на своите производи го достигна и надмина националните стандарди, и се продаваат добро во целата земја и се добро примени од страна на корисниците.

ЗА НАС

извршување на квалитетот на најдобрите

Хенан Huamei Chengde пигмент копродукции, Ltd произведува главно пигменти железен оксид, тие се широко се користи во боја асфалтни патишта, обоени бетон порозни патишта, тротоарите, бои, подни плочки, мастила, бои, керамика, хартија во боја и други индустрии. Постојат речиси 30 сорти на црвена, жолта, сина, зелена, црна, кафеава, виолетова, портокалова, сива, нежна праска, и така натаму. Од своето основање, компанијата има воспоставено комплетна инспекција примерок и земање мостри, процедури за задржување на примерок, ефикасна контрола на анализа на примероците и следење на пратката на производи во строга согласност со ISO9001 меѓународен систем за управување со квалитет и меѓународните стандарди за управување со животната средина ISO14001. Тие може да ви обезбеди со стабилен и висок квалитет на пигмент производи.

ПРОИЗВОДИ