• Produsen

    produk perusahaan sing digunakake digunakake ing dalan aspal werna, beton colored dalan permeable, jogan, Paint, lantai kothak, mangsi, cet, keramik, kertas werna lan industri. Ana saklawasé 30 varieties saka oxide abang wesi, wesi oxide kuning, biru gabungan, lantai ijo, wesi oxide ireng, coklat oxide wesi, Peach alus, lan ing.

  • Quality

    Perusahaan wis meh 30 taun sajarah ing produksi pigmen oxide wesi lan pengalaman produksi sugih lan Kapabilitas riset. Pigmen werna trotoar adopts teknologi produksi majeng lan peralatan produksi, tata ngelmu lan standarisasi, lan tingkat sakabèhé iku ing posisi leading ing industri domestik. Iku perusahaan demo saka industri wesi oxide China kang.

  • pikiran More

    Perusahaan wis tim saged lan majeng produksi lan Processing peralatan, teknologi produksi diwasa lan layanan sawise-sales sampurna. Pratondho technical saka sawijining barang wis ngrambah lan ngluwihi standar nasional, lan didol uga kabeh liwat negara lan sing nampa uga dening kedhaftar.

BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber saka kualitas paling apik

Henan Huamei Chengde Pigmen Co., Ltd. utamané mrodhuksi pigmen wesi oxide, padha sing digunakake digunakake ing dalan warna aspal, colored dalan beton permeable, jogan, cat, lantai kothak, inks, cat, keramik, kertas werna lan industri. Ana saklawasé 30 varieties saka abang, kuning, biru, ijo, ireng, coklat, kain wungu, orange, abu-abu, Peach alus, lan ing. Wiwit diadegaké, perusahaan wis ditetepake pengawasan lengkap sampel lan sampling, tata cara penylametan sampel, efektif kontrol analisis sampel lan ranging produk kintunan déné karo sistem manajemen kualitas internasional ISO9001 lan standar sistem manajemen lingkungan internasional ISO14001. Iki bisa Nyedhiyani sampeyan karo produk pigmen kualitas stabil lan dhuwur.

PRODUCTS